Frid – kjøkken, bad, garderobe, vaskerom og «møbler» til ditt hjem

Frid – kjøkken, bad, garderobe, vaskerom og «møbler» til ditt hjem

Knapphus Kjøkkensenter ble startet i Ølen i 1988. Der ble virksomheten drevet i leide lokaler frem til 1995. Pga. økende aktivitet og plassmangel ble virksomheten flyttet til Knapphus og navnet ble endret til Knapphus Kjøkkensenter.

Frid er Knapphus Kjøkkensenter sitt eget merke.
Knapphus Kjøkkensenter ble etablert i 1988, og har siden den tid levert 1000-vis av kjøkken, bad, garderober, vaskerom og mye «skreddersøm» som TV-benker og mye annet som skal passe sammen. Frid er merkenavnet på et konsept vi designer, utvikler og produserer selv.

Frid betyr vakker
Frid er et gammelt ord som betyr «vakker». Det er det vi hele tiden bestreber å oppnå. At du skal synes at din investering er vakker. Hva du liker finner vi ut sammen. Du har dine tanker og du får gjerne våre.

Kjøkken til ditt hjem
Dette er vårt slagord og kundeløfte. Som vi hele tiden gjør vårt beste for å oppfylle. Det er «ditt hjem» vi skal gjøre enda «vakrere», slik at du trives «om mulig» enda bedre enn før. Vår erfaring og kunnskap, sammen med dine tanker og innspill, skal resultere i at du kjøper hos oss resulterer at ditt hjem i enda større grad blir ditt hjem.

Hjelp fra A-Å

Først skal vi høre på dine ønsker. Deretter viser vi deg rundt i våre utstillinger og forteller deg gjerne hva vi har erfart. Etter en grundig «behovsanalyse» der vi også får vi litt om ditt budsjett, tegner vi et forslag. Skulle vi være så heldige å få oppdraget, kommer vi for å ta mål. For vi bygger på millimeteren – akkurat slik du vil ha det. Alt Frid bygger er jo til ditt hjem.

Det er mange som gruer seg til alt arbeidet. Vi river gjerne ditt gamle og kjører det bort.

Skulle du også ønske å flytte en vegg, legge nytt gulv, pusse opp taker, flytte på et vindu osv. kan vi gjøre også det. Svært ofte når vi leverer gjør vi hele jobben. Da er det også vi som tar ansvaret for at alt blir korrekt og passer sammen. Vi sørger også for at alle som skal utføre noe kommer når de skal, gjør som de skal… Frid skal være en Fryd å få levert.

Det må ofte justeres litt på det elektriske og kanskje også røropplegget. Vi koordinerer gjerne alt dette, og vi leverer uansett presise arbeidstegninger for at alt skal gå smertefritt og bli rett. Vi har også opplevd det motsatte, men bestiller du gjennom oss er det vi som tar ansvaret for hele jobben.

Vi tar gjerne på oss snekkeroppgaver som oppstår.SE ALLE REFERANSER