Norsk mat får nytt kjøkken

Norsk mat får nytt kjøkken

Arne Bergsvåg lever av god mat, men lønnen får han som leder for samferdselsutvalget for Senterpartiet på Fylkestinget.

Arne Bergsvåg lever av god mat, men lønnen får han som leder for samferdselsutvalget for Senterpartiet på Fylkestinget. Han har vært en av de «valgte» siden 1999. En tidligere gardbruker og byggmester fra Ølensvåg har tatt sine steg. Nå bygger han landet. 

Anne tilbringer det meste av sin dagtid i barnehagen i Vikebygd. Den erfaringen kommer nok godt med, for de mange «latterlige» innspillene fra Arne skal også håndteres. Stemningen virker mer enn god like før de skal flytte inn i ny leilighet på Vikaneset i Skjold. 

Flott beliggenhet med blå utsikt, noe «grønne Arne» vet å verdsette, men ikke når politiske avtaler skal gjøres. Anne, som er fra Rossabø i Skjold, har lenge ønsket seg til Vikaneset.

Stut eller sau

Eg lika godt å laga middagar, sier Arne. Det gjør han ofte, og helst av stut og sau. Kjøtt er mat og fisk er… Latteren sitter løst både hos Arne og Anne. Eg har ikkje nåken signatur-rett, men eg vil sei eg e god på Baccalao. Dei som e på besøk å smake seie i alle fall at det e godt. Men eg e ikkje god te å baka, legger han til. 

Anne nikker, men legger med et smil til at det er hun som må holde kjøkkenet ryddig, etter at Arne har laget maten. Dette kan fort bli en sak for landsmøtet tenker vi. Begge ser med spenning frem til å prøve damp-

ovnen som er installert. De besøkende kan nok se frem til enda mer god mat.

Øy og grått sa Anne. Eik sa Arne.

Me var åpne for det mesta når me planla nytt kjøkken sier Anne, men øy ville eg ha. I tillegg til ein eller aen gråfarge. Arne ville ha eik, og begge falt for fargen de nå har valgt. Det ser så kosligt ut når folk sitte samla rondt øyå å drikke kaffi, å når de lage mat, sier Anne. Øy har hun nå fått. Til stor glede for alle. Den øyen blir nok sjelden «øde».

 


Me var å kikka fleire plasser

Etter å ha besøkt flere leverandører falt valget på Knapphus Kjøkkensenter. Det som avgjorde sier begge, var fargen, alle de gode og praktiske løsning-ene og ikke minst servicen. Me e jysla fornødde med sørvicen, sier Anne. Det var heller ikke feil at vi kunne handle i distriktet legger Arne til. 

At de fikk stor koketopp, xl-skuffer, noen glass-skap og andre gode løsninger er også noe de gleder seg over. At øyen under bordplaten har god skapplass til det de sjelden bruker, som juleservicet, setter de også pris på.

Valgflesk eller ikke. Vi på Knapphus Kjøkkensenter takker for oppdraget og håper virkelig at alle hjerter og mager gleder seg.

Alle er velkommen innom til en prat, og vi har rundt 50 ulike modeller utstilt. Vi gleder oss til å møte deg for en prat rundt kjøkken, bad, garderobe og vaskerom.