Blått eller mørkt kjøkken?

Blått eller mørkt kjøkken?

Ja det var det. Det sikre for mange av oss er nok å velge tradisjonelle farger. Disse holder seg gjerne lengre og lager ikke for mye «støy». Men vi synes jo også det er spennende når noen gjør noe litt utenom det vanlige.

Som f.eks. denne kunden som kjøpte et blått kjøkken av vårt eget kjøkkenmerke FRID. Vi kan tilby absolutt alle farger på mange forskjellige treverk. I tillegg kan du jo også få f.eks. ventilatoren i samme farge. Bildet er tatt under montering.

Fargerike muligheter

Sigdal har frem til 19. februar også tilbud på malte kjøkken. Du har muligheten til å velge mellom fargekolleksjonen JORDNÆR. Der kan du velge mellom 15 unike farger inspirert av nordiske natur. Å finne «din farge» er jo alltid kjekt. Du kan følge denne linken for å se tilbudet. Sigdal finner du utstilt på Knapphus Kjøkkensenter Karmøy som holder til på Bygnes.

https://www.sigdal.com/kjokken/kampanje/?gclid=CjwKCAiAxJSPBhAoEiwAeO_fPzdnzolPH4-X2UAikKe0JOwg7w_Jm5ftB-wc7Cow9v-Sa0IAVG8KWhoCCiwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Strai har også alle muligheter

Strai, en kjøkkenleverandør som holder til i Kristiansand, er også virkelig på hugget når det gjelder trender og farger. Som bildet viser er også det å blande ulike farger og materialer, som vist på bildet under. Ved å trykke på linken kan du se et populært «kombinasjons-kjøkken».

Velkommen innom til oss på Knapphus, Karmøy eller i Odda. Vi skal gi deg en fargerik opplevelse uansett hvilken kjøkken, bad, garderobe og vaskerom du ønsker deg.

Med vennlig hilsen oss på Knapphus Kjøkkensenter

Kontakt info finner du her.